Jakość i bezpieczeństwo żywności w małym przetwórstwie rolno – spożywczym

sie 22, 2018 | Aktualności

Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie wraz z partnerami: Mazowieckim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Warszawie, Warmińsko-Mazurskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Olsztynie, Lubelskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Końskowoli

zapraszają

do bezpłatnego udziału w operacji składającej się z  konferencji połączonej z wizytami studyjnymi w małych przetwórniach pt.
„Jakość i bezpieczeństwo żywności w małym przetwórstwie rolno – spożywczym”

realizowanym w dniach 05 – 06 września 2018 roku w województwie podlaskim

Celem przedsięwzięcia jest podniesienie świadomości i  wiedzy w zakresie zachowania bezpieczeństwa i wysokiej jakości wytwarzanej żywności jako warunków podstawowych przy małym przetwórstwie rolno – spożywczym.

Do udziału szczególnie zachęcamy rolników i innych mieszkańców obszarów wiejskich zainteresowanych podjęciem małego przetwórstwa rolnego, już prowadzący przetwórstwo, oraz doradców rolniczych.

W przedsięwzięciu mogą wziąć udział mieszkańcy województwa podlaskiego,warmińsko-mazurskiego, mazowieckiego i lubelskiego.

Osoby zainteresowane udziałem w wyjeździe proszone są o wypełnienie karty zgłoszenia z klauzulą informacyjną i złożenie do 29 sierpnia 2018 r. do godz.15.00 jest i przesłanie skanu na e-maila; bozena_pruszynska@interia.pl, tel.666 337 315
Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc (25 uczestników) o zakwalifikowaniu się do udziału w przedsięwzięciu zdecyduje Komisja powołana przez dyrektora właściwego terytorialnie WODR.

Dokumenty do pobrania:

Karta zgłoszenia z klauzulą informacyjną

Ramowy program wyjazdu

Regulamin naboru

Koordynatorem projektu jest: Bożena Pruszyńska,

e-mail: bpruszynska@odr-szepietowo.pl

 tel. (86) 275 89 29

 

Odsłony : 400
Przejdź do treści