waskiwzh2022
waskiwzh2022
waskiwzh2022
waskiwzh2022
waskiwzh2022

Zaproszenie na konferencję „Szlak kulinarny jako markowy produkt turystyczny”

paź 19, 2017 | Aktualności

SIRLOGO

Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie ma zaszczyt zaprosić

do udziału w konferencji

„Szlak kulinarny jako markowy produkt turystyczny”,

która odbędzie się w dniu 27 października 2017 r.

w Folwarku Nadawki w Wasilkowie przy ul. Nadawki 23.

Początek o godz. 10:00.

 

Konferencja ta jest elementem operacji „Partnerstwo szansą na rozwój lokalnego produktu tradycyjnego”, a jej celem jest promowanie idei szlaków kulinarnych.

Ramowy program konferencji:

10:00 Rejestracja uczestników

10.15 Powitanie gości i wprowadzenie

11.00 Korzyści płynące z przynależności do Szlaku Kulinarnego – Hubert Gonera – Landbrand

11:45 Szlak Kulinarny jako narzędzie promocyjne i marketingowe – Hubert Gonera – Landbrand

12.30 Przerwa kawowa + zimny bufet

13.00 Szlak jako markowy produkt turystyczny województwa – Hubert Gonera – Lanbrand

13.45 Działanie „Współpraca” PROW 2014-20 – Katarzyna Koc – Karwowska – broker innowacji, PODR w Szepietowie

14.15 Dyskusja

Uprzejmie prosimy o przekazanie kart zgłoszenia uczestnictwa do 24 października 2017 r. na adres e-mail: jrzaca@odr-szepietowo.pl. Więcej informacji: 86 275 89 27.

Kartę zgłoszeniową można pobrać tutaj.

 

 

Odsłony : 168
Skip to content