Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Ziołowe spotkania w Korycinach – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Ziołowe spotkania w Korycinach


Print Friendly, PDF & Email

Już po raz siódmy w Ziołowym Zakątku w Korycinach gmina Grodzisk, powiat siemiatycki organizowane będą Nadbużańskie Ziołowe Spotkania. Impreza rozpocznie się 19 czerwca o godzinie 14.00.

W programie imprezy:

14.00-14.30 Rozpoczęcie imprezy

14.20-14.30 Wyróżnienia zasłużonych zbieraczy ziół z Podlasia

14.30-15.00 Zespół Polne Maki

15.00-16.00 Spektakl dla dzieci

16.00-16.30 Zespół Faranoczka z Drohiczyna na Białorusi

16-30-17.00 Rozstrzygnięcie konkursu “Kulinarny Ziołowy Przysmak”

17.00-17.15 Agata Wawrzyniak

17.15-17.45 Chór z Drohiczyna

17.45-18.30 Zespół Kalina

Rozstrzygnięcie konkursu „Szybkości zbierania ziół”

18.30-19.00 Zespół Wokalny Siedleckiego Uniwersytetu III wieku

19.00-20.00 Zespół Wokalno-instrumentalny Żar z OSP Sarnaki

20.00-20.15 Adrianna Biedrzyńska

20.15-21.15 Gwiazda Wieczoru – Adam Band-Adam Chrola

21.15-21.45 Marcin Kłosowski

21.45-24.00 Dyskoteka – zespół Gama

Roztrzygnięcie konkursu „Kwiat Paproci”

Dodatkowo:
– dmuchany plac zabaw dla dzieci
– stoisko informacyjne dla rolników
– lekarz irydolog
– stoiska animacyjne dla dzieci
– pokaz tłoczenia oleju
– wróżka
– wiele innych atrakcji.

Organizatorzy imprezy Stowarzyszenie „Lokalna Grupa Działania – Tygiel Doliny Bugu” oraz Gospodarstwo Agroturystyczne „Ziołowy Zakątek” serdecznie zapraszają.

Wiesława Żero