Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Broszury i ulotki – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Broszury i ulotki


Kalendarz wydarzeń

Wrzesień 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
  • Podlaski Dzień Kukurydzy Wojewódzki Konkurs Orki
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email
Publikacje w 2018 roku
   
   
Publikacje w 2017 roku
   
   
Publikacje w 2016 roku
Pobierz Wyniki doświadczeń terenowych za rok 2015 – Praca zbiorowa
2016 oze Odnawialne źródła energii w województwie podlaskim – E. Mystkowski
2016 pola Przewodnik pola doświadczalnego PODR w Szepietowie – M. Godlewski
2016 nasadzenia Nasadzenia ozdobne w wiejskich ogrodach przydomowych – I. Targ
2016 r lokalny Rozwój lokalny kierowany przez społeczność – metoda rozwoju obszarów wiejskich przy wsparciu środków zaangażowanych w LGD – Tomasz Śnieciński
2016 z styl Zdrowy styl życia – porady i przepisy kulinarne – Joanna Czarkowska
2016 grupy pr Jak założyć grupę producentów w ramach PROW 2014-2020 – Paweł Gąsiorek –
Publikacje w 2015 roku
2015 wyniki Wyniki doświadczeń terenowych za rok 2014 – Praca zbiorowa
2015 ziemniak Charakterystyka odmian ziemniaka jadalnego i skrobiowego – E. S. Stefaniak
2015 kdpr Zagospodarowanie zagrody wiejskiej zgodnie z KDPR – J. Czarkowska
2015 g ekolog Zarządzanie gospodarstwem ekologicznym – M. Wróblewska
2015 p rs Program rolno-środowiskowo-klimatyczny i rolnictwo ekologiczne w PROW 2014-2020 – M. Wróblewska
2015 styl z Zdrowy styl życia – J. Czarkowska
2015 agrotu Organizacja gospodarstwa agroturystycznego – J. Czarkowska
2015 pasieka Organizacja i znaczenie pasieki wędrownej – A. Boguta
2015 zboza Nowoczesne metody produkcji zbóż – A. Markowski
2015 podatki Podatki w rolnictwie – A. Czarkowska
2015 budow Nowe trendy i innowacje technologiczne w budownictwie inwentarskim – K. Szmurło
2015 zywie Racjonalne podejście do żywienia wysokoprodukcyjnych krów mlecznych – O. Pawłowska
Publikacje w 2014 roku
Wyniki doświadczeń terenowych za rok 2013 – Praca zbiorowa
2014 integro Integrowana ochrona roślin – A. Maciąg
2014 budow Wybrane normy produkcji zwierzęcej oraz przykłady rozwiązań technologicznych w budynkach inwentarskich – T. Kruszewski, O. Pawłowska, K. Szmurło
2014 p regio Produkt lokalny województwa podlaskiego – J. Czarkowska, E. Stańczuk
2014 rzepak Nowoczesna technologia uprawy rzepaku ozimego – E. S. Stefaniak
2014 ngo Aktywizacja społeczna poprzez Lokalne Grupy Działania i stowarzyszenia rejestrowe – sposobem na rozwój obszarów wiejskich – T. Śnieciński
2014 mol Przetwórstwo rolno-spożywcze w formie działalności marginalnej, ograniczonej, lokalnej (MOL) – B. Pruszyńska