Publikacje w 2016 roku

2016 wyniki  2016 oze  2016 pola 2016 nasadzenia 
Praca zbiorowa 
− Wyniki doświadczeń terenowych za rok 2015
E. Mystkowski − Odnawialne źródła energii w województwie podlaskim M. Godlewski − Przewodnik pola doświadczalnego
PODR w Szepietowie
 I. Targ − Nasadzenia ozdobne w wiejskich ogrodach przydomowych
 2016 r lokalny 2016 z styl  2016 grupy pr 
 
Tomasz Śnieciński –
Rozwój lokalny kierowany przez społeczność – metoda rozwoju obszarów wiejskich przy wsparciu środków zaangażowanych w LGD
Joanna Czarkowska – Zdrowy styl życia – porady i przepisy kulinarne Paweł Gąsiorek – Jak założyć grupę producentów
w ramach PROW 2014-2020
 
       

Publikacje w 2015 roku

2015 wyniki 2015 ziemniak  2015 kdpr  2015 g ekolog
Praca zbiorowa − Wyniki doświadczeń terenowych za rok 2014 E. S. Stefaniak − Charakterystyka odmian ziemniaka jadalnego i skrobiowego  J. Czarkowska − Zagospodarowanie zagrody wiejskiej zgodnie z KDPR  M. Wróblewska − Zarządzanie gospodarstwem ekologicznym
2015 p rs 2015 styl z  2015 agrotu 2015 pasieka 
M. Wróblewska − Program rolno-środowiskowo-klimatyczny i rolnictwo ekologiczne
w PROW 2014-2020
J. Czarkowska − Zdrowy styl życia J. Czarkowska − Organizacja
gospodarstwa agroturystycznego 
A. Boguta − Organizacja i znaczenie pasieki wędrownej
2015 zboza 2015 podatki 2015 budow  2015 zywie
 A. Markowski − Nowoczesne metody produkcji zbóż  A. Czarkowska − Podatki w rolnictwie K. Szmurło − Nowe trendy i innowacje technologiczne w budownictwie inwentarskim  O. Pawłowska − Racjonalne podejście do żywienia wysokoprodukcyjnych krów mlecznych 
       

 Publikacje w 2014 roku

  2014 integro 2014 budow  2014 p regio
Praca zbiorowa − Wyniki doświadczeń terenowych za rok 2013
 A. Maciąg − Integrowana ochrona roślin  T. Kruszewski, O. Pawłowska, K. Szmurło − Wybrane normy produkcji zwierzęcej oraz przykłady rozwiązań technologicznych w budynkach inwentarskich  J. Czarkowska,
E. Stańczuk − Produkt lokalny
województwa podlaskiego
2014 rzepak   2014 ngo  2014 mol  
E. S. Stefaniak − Nowoczesna technologia uprawy rzepaku ozimego T. Śnieciński −
Aktywizacja społeczna poprzez Lokalne Grupy Działania i stowarzyszenia rejestrowe – sposobem na rozwój obszarów wiejskich 
B. Pruszyńska − Przetwórstwo rolno-spożywcze
w formie działalności marginalnej, ograniczonej, lokalnej (MOL) 
 
Dzisiaj jest 24.01.2018 godz.
Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie