Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Wiadomości Rolnicze nr 5/2014 – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Wiadomości Rolnicze nr 5/2014


Kalendarz wydarzeń

Październik 2020

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
  • Targi Ogrodnicze "Jesień w sadzie i ogrodzie", Targi Leśne
11
  • Targi Ogrodnicze "Jesień w sadzie i ogrodzie", Targi Leśne
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Print Friendly, PDF & Email

 

 

05 2014 wrW numerze m.in.:

Z województwa
Zasady wypłaty rekompensat z tytułu wystąpienia afrykańskiego pomoru świń
Kolejny sukces podlaskiego rolnictwa
Rusza Podlaska AgroLiga 2014
Turnusy rehabilitacyjne dla dzieci rolników
Pierwsze stowarzyszenie ogrodów działkowych w gminie Nurzec-Stacja
Nauki nigdy za wiele
Puszyste szczęścia na Wystawie
Mleczarski rok zawirowań

Fundusze, programy
Młody Rolnik u progu PROW 2014-2020
Widzisz synku tak wygląda baleron
Nowoczesna platforma dla przedsiębiorców
Prawidłowe wypełnianie rejestru działalności rolno środowiskowej

Nauka praktyce
Stan i wykorzystanie trwałych użytków zielonych oraz metody ich poprawy

Technologia produkcji
Przestrzegajmy zasad integrowanej ochrony roślin
Ochrona organizmów pożytecznych
Jak przygotować dobrą sianokiszonkę w belach
Szkodniki łuszczynowe w rzepaku są groźne
Zmiany na podlaskich polach
Egzotyczna hodowla
Kanał technologiczny w oborze
Innowacyjna metoda renowacji użytków zielonych
Kontrole siedzib stad

Ekonomika
Kasa fiskalna w gospodarstwie rolnym
Jak zarejestrować firmę nie wychodząc z domu

Przyjazne rolnictwo
Gryka – jak śnieg biała
Naturalne nawożenie w ogrodzie
Czas na las

U sąsiada
Zacisze u Anny
Majówki

W domu i ogrodzie
Kiedy wiosna buchnie majem
Ozdoby z wyobraźnią
Owoc czy warzywo
Kolacja na ciepło
Ty też możesz wybrać najlepszego rolnika i sołtysa