Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

VI Targi AgroEkoTurystyczne w Augustowie – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

VI Targi AgroEkoTurystyczne w Augustowie


Print Friendly, PDF & Email

logo ksow 495

Zapach ziół, miodu, chleba i regionalnych przysmaków towarzyszyć będzie VI Targom AgroEkoTurystycznym, które odbędą sięna Rynku Zygmunta Augusta w Augustowie w dniach 19-20 lipca 2014 roku. Organizatorem jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Burmistrza Augustowa i Augustowsko-Podlaskie Stowarzyszenie Eko-Rolników przy współfinansowaniu Sekretariatu Regionalnego Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich w województwie podlaskim.

Targi odbędą się:
19.07.2014 r. (sobota) godz. 12.00 – 20.00
20.07.2014 r. (niedziela) godz. 9.00 – 16.00
 

W programie: sprzedaż żywności ekologicznej i tradycyjnej, pokazy kulinarne, oferta kwater agroturystycznych, warsztaty zielarskie, wykłady, porady specjalistów, konkursy, gry i zabawy dla dzieci i dorosłych, warsztaty plastyczno – recyklingowe, występy zespołów muzycznych oraz „Piknik zbożowy” i „Kuchnia pachnąca tradycją”.

Warunkiem uczestnictwa w Targach AgroEkoTurystycznych jako wystawca jest zapoznanie z regulaminem targów oraz wypełnienie Karty zgłoszenia wystawcy i przesłanie jej w terminie do 10.07.2014 r. na adres: Powiatowy Zespół Doradztwa Rolniczego w Augustowie ul. Obrońców Westerplatte 8, 16-300 Augustów lub Augustowskie Placówki Kultury, ul. Rynek Zygmunta Augusta 9, 16-300 Augustów, lub po zeskanowaniu e-mail: agroeko.augustow@gmail.com

 

Szczegółowe informacje można uzyskać:

PODR Szepietowo – Małgorzata Wróblewska – tel. 86 275 89 19, 500 296 234

PZDR Augustów – Edyta Bronakowska – tel. 87 643 38 60, 519 893 684

Augustowskie Placówki Kultury – Renata Rybsztat – tel. 87 643 36 59
 

Do pobrania

Regulamin targów

Karta zgłoszenia wystawcy

 
Już dziś serdecznie zapraszamy

Anna Jankowska