Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Rolnicza stolica Podlasia zaprasza – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Rolnicza stolica Podlasia zaprasza


Print Friendly, PDF & Email

Bogaty kalendarz imprez targowo-wystawienniczych na 2015 rok przygotował Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie. W tegorocznym programie znajdują się targi ogrodnicze, pszczelarskie, targi budownictwa wiejskiego, a także imprezy dedykowane tym, którzy chcą dowiedzieć się więcej np. o konserwacji i przygotowywaniu pasz z użytków zielonych, uprawie kukurydzy, hodowli zwierząt, a także wydarzenia skierowane do właścicieli lasów czy do branży agroturystycznej.

Każde targi organizowane przez PODR w Szepietowie to wydarzenie branży rolniczej o zasięgu północno-wschodniej Polski. Przez te kilka dni w roku Szepietowo staje się rolniczą stolicą Podlasia. Spełniamy wysokie wymagania wystawców jak i odwiedzających.

Najnowsze osiągnięcia rolnictwa tylko w Szepietowie

Udział w naszych targach to okazja do zapoznania się z rozwojem i nowościami w polskim rolnictwie oraz spędzenia weekendu na imprezach towarzyszących. Pobyt w Szepietowie owocuje nawiązaniem wielu kontaktów handlowych, bowiem nasi wystawcy przyjeżdżają z całej Polski.

Szepietowskie targi co roku odwiedzają tysiące zwiedzających z kraju i z zagranicy. W ubiegłym roku, w czerwcu, podczas Ogólnopolskiej Wystawy Zwierząt Hodowlanych padł rekord odwiedzających. Swoją obecnością zaszczycił nas Marek Sawicki Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi – nadając naszej inicjatywie miano polskiej stolicy rolnictwa.

W tym roku, chcemy również sprostać Państwa oczekiwaniom, dlatego zaprosiliśmy do uczestnictwa w targach licznych wystawców z całego kraju. To oni zaprezentują w Szepietowie wszystko to, co najnowocześniejsze, unikatowe, wyjątkowe i przydatne w prowadzeniu produkcji rolniczej, ogrodniczej i leśnej.

Zapraszamy po wiedzę i doradztwo

Tegoroczne targi upłyną również pod znakiem licznych wydarzeń towarzyszących, pokazów, szkoleń, konferencji i warsztatów, przygotowanych we współpracy z partnerami targów – stowarzyszeniami branżowymi, wystawcami i mediami. Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie tradycyjnie zapewni szereg atrakcji i miłą atmosferę.

Każdy znajdzie coś dla siebie. Podczas imprez zapewniamy fachowe doradztwo i miłą obsługę.

Oferujemy ponad 1000 miejsc parkingowych.

Dla zwiedzających wstęp na targi bezpłatny.

Szczegółowych programów imprez wystawienniczo-targowych i informacji szukajcie na stronie www.odr.pl, a także w Wiadomościach Rolniczych.

 

Kalendarz imprez 2015 r.

18-19 kwietnia – Wiosenne Targi Ogrodnicze i Targi Pszczelarskie
30-31 maja – Zielona Gala, Podlaskie Targi Budownictwa Wiejskiego
27-28 czerwca – XXII Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
13 września – Podlaski Dzień Kukurydzy, VIII Wojewódzki Konkurs Orki
10-11 października -Targi Ogrodnicze “Jesień w sadzie i ogrodzie”, III Targi Leśne „Las i My”

 

Organizator:

Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

18-210 Szepietowo

tel. 86 275 89 00

e-mail: wpodr@zetobi.com.pl

www.odr.pl

 

Anna Fatyga

Redaktor Naczelna Wiadomości Rolniczych