Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Koniec lata z Stowarzyszeniem Rozwoju Wsi Jastrzębna Druga – Ostrowie – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Koniec lata z Stowarzyszeniem Rozwoju Wsi Jastrzębna Druga – Ostrowie


Artykuły w tej kategorii:

Print Friendly, PDF & Email

Pod koniec sierpnia przy starej szkole w Jastrzębnej Drugiej odbyło się spotkanie integracyjneo nazwie„Zakończenie lata”. Organizatorem było Stowarzyszenie Rozwoju Wsi Jastrzębna Druga – Ostrowie we współpracy z Gminna BibliotekąPublicznąFilia w Jastrzębnej Drugiej, a także mieszkańcami wsi, którzy byli bardzo zaangażowani w przygotowania.

Spotkanie rozpoczął obecny prezes Stowarzyszenia Pan Andrzej Sujata, który oficjalnie wszystkich przywitał, podziękował za pomoc w przygotowaniach i liczne przybycie. Po części oficjalnej można było poczęstować się najlepszą w regionie babką ziemniaczaną z gulaszem, potrawami z grilla oraz specjałami przygotowanymi przez członków stowarzyszenia, panią sołtys i innych mieszkańców. Lokalna społeczność, całe rodzinydobrze się bawili, atrakcji nie brakowało, wszystkim dopisywały dobre humory. Zabawa trwała do późnych godzin wieczornych, paliło się ognisko i przygrywał zespół z Lipska.
Impreza była bardzo udana dzięki staraniom organizatorów oraz życzliwości i otwartości mieszkańców. Ten radosny dzień wszyscy zapamiętają na długo i z utęsknieniem będą czekać na kolejne lato.

 

Monika Brzostowska
St. specjalista ds. przedsiębiorczości, programów i projektów