Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie – Strona 60 – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Kalendarz wydarzeń

Październik 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
  • Targi Ogrodnicze „Jesień w sadzie i ogrodzie”, Targi Leśne „Las i My”
7
  • Targi Ogrodnicze „Jesień w sadzie i ogrodzie”, Targi Leśne „Las i My”
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Dożynki Diecezji Łomżyńskiej

Dożynki Diecezji Łomżyńskiej odbyły się 14 września 2014 roku w Śniadowie. Miały charakter religijny jak i ludowy. Dożynki rozpoczęły się prezentacją wieńców dożynkowych. Wieńce wystawione […]

Czytaj dalej...

Królowa pasz w Szepietowie

Już po raz trzynasty na terenach wystawowych Podlaskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Szepietowie odbył się Podlaski Dzień Kukurydzy. Pogoda dopisała, a organizatorzy zadbali oto, aby […]

Czytaj dalej...

Dożynki Województwa Podlaskiego 2014

„Dożynki Wojewódzkie 2014” połączone z obchodami święta „Podlaskie Ziołami Pachnące” odbyły się w niedzielę 14 września 2014 roku w Białostockim Muzeum Wsi. Obchody Wojewódzkiego Święta […]

Czytaj dalej...

Dożynki Wojewódzkie

Zapraszamy na Dożynki Wojewódzkie Podlaskie Ziołami Pachnące, które odbędą się 14 września 2014 r. w Białostockim Muzeum Wsi, ul. Nadawki 21C, Wasilków (przy szosie augustowskiej). […]

Czytaj dalej...

Dożynki Diecezji Łomżyńskiej

Dożynki Diecezjalne odbędą sie w Śniadowie 14 września 2014 r. Początek uroczystości o godz. 10.30 przed kościołem pw. Wniebowzięcia NMP. W programie m.in. konkurs wieńców […]

Czytaj dalej...

Konkurs Orki w Dowspudzie

Zapraszamy zainteresowanych rolników na VII Konkurs Orki Pługami Tradycyjnymi, który odbędzie się 10 września 2014 roku w Dowspudzie na polach Szkoły Rolniczej, rozpoczęcie o godzinie […]

Czytaj dalej...