Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Mistrzowie Krajowej Agroligi 2016 z podlaskiego – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Mistrzowie Krajowej Agroligi 2016 z podlaskiego


Print Friendly, PDF & Email

Grupa Agrocentrum została Krajowym Mistrzem Agroligi 2016 w kategorii firmy, a Dorota i Andrzej Dziekońscy Wicemistrzami Krajowymi w kategorii rolnicy. Imienne listy gratulacyjne wręczył Prezydent RP Andrzej Duda, 20 czerwca podczas gali podsumowującej konkurs.

Tytuł krajowego mistrza Agroligi Krajowy pozostał w województwie podlaskim. W ubiegłym roku należał on do rolników Anny i Sylwestra Jaszczołtów, którzy zwyciężyli w kategorii rolnicy, a w tym roku trafił do Grupy Agrocentrum.

agroliga 1

 

Grupa Agrocentrum to nowoczesna firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w produkcji mieszanek produkcyjnych. Produkują najwyższej jakości pasze dla wszystkich gatunków zwierząt gospodarskich. Głównym celem firmy jest tworzenie innowacyjnych produktów spełniających wymagania hodowców.

agroliga 2Imienny list gratulacyjny wręczył twórcom i właścicielom Grupy Agrocentrum Stanisławowi i Adamowi Pietruszyńskim Prezydent RP Andrzej Duda

 

 agroliga 3

Gratulacje na ręce Adama Pietruszyńskiego, Prezesa Zarządu Grupy Agrocentrum złożył Adam Niebrzydowski Dyrektor Podlaskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

 

Wicemistrzowie Krajowej Agroligi 2016 – Dorota i Andrzej Dziekońscy z Dziękoni w gminie Mońki prowadzą 44-hektarowe gospodarstwo rolne, w którym produkcja odbywa się na zasadzie od pola do stołu, a produktem finalnym są smaczne wiejskie wędliny. Imienny list gratulacyjny wręczył rolnikom Prezydent RP Andrzej Duda.

agroliga 4Gratulacje Wicemistrzom Krajowym w kategorii Rolnicy, Dorocie i Andrzejowi Dziekońskim złożył także Adam Niebrzydowski dyrektor Podlaskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Uroczystość odbyła się w ogrodach prezydenckich. Uczestników konkursu wspierała liczna grupa z województwa podlaskiego – przyjaciele, rolnicy, przedstawiciele instytucji wspierających rolnictwo, którzy tradycyjnie odśpiewali „agroligowe sto lat”.

Podsumowanie konkursu to również okazja do prezentacji swoich wyrobów przez firmy, które są laureatami poprzednich edycji konkursu Agroliga na szczeblu wojewódzkim. Województwo podlaskie reprezentowali także laureaci Podlaskiej Agroligi.

agroliga 5

„Podlaska Chata” z Sokół

 

agroliga 6

„Suempol Polska” z Bielska Podlaskiego

 

agroliga 7

„Karczma pod Sokołem” z Sokółki

 

agroliga 8

„Wędzarnia Dunikowscy” z Proniewicz

 

Podsumowanie konkursu Agroliga 2016 było okazją do zrobienia pamiątkowego zdjęcia z panem Prezydentem RP Andrzejem Dudą.agroliga 9

Dyrekcja i pracownicy Podlaskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

/A.F/