Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Dział Administracyjno-Gospodarczy – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Dział Administracyjno-Gospodarczy


Kalendarz wydarzeń

Październik 2020

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
  • Targi Ogrodnicze "Jesień w sadzie i ogrodzie", Targi Leśne
11
  • Targi Ogrodnicze "Jesień w sadzie i ogrodzie", Targi Leśne
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Print Friendly, PDF & Email

Pracownicy Działu Administracyjno-Gospodarczy

 

Nazwisko i imię

Specjalność

Telefon

e-mail

Godlewski Marek

Kierownik Działu

862758948

500 296 255

marek.godlewski@odr-szepietowo.pl

Leszek Mazurczyk

Kierowca – pracownik administracyjno-gospodarczy

506664304

Kruszewski Mirosław

Konserwator urządzeń i instalacji

506666625

Krajewska Magdalena

wsparcie organizacyjne pokazów i demonstracji

862758944

targi@odr-szepietowo.pl

Kamińska-Matys Joanna

Planowanie i organizacja usług doradczych

862758945

508215919

jmatys@odr-szepietowo.pl

Gorzkowski Zbigniew

Poligraf, plastyk, montażysta prac przygotowanych do druku

862758932

Wyszyński Andrzej

Zaopatrzenie

862758946

500296244

Mieczkowski Radosław

Sprawy remontowo-budowlane

506662150

Mrugasiewicz Teresa

Portierka

Olesiewicz Danuta

Portierka

Mierzwiński Antoni

Robotnik gospodarczy

Sienicki Sławomir

Robotnik gospodarczy

Godlewska Dorota

Specjalista ds merytoryczno-technicznych z zakresu administracji i transportu

862758947

508216170

Wnorowska Bożena

Sprzątaczka

Sylwestrzuk Grzegorz

Zamówienia publiczne, zarządzanie kryzysowe i sprawy obronne

 862758946

502477945

gsylwestrzuk@odr-szepietowo.pl

Gąsior Marian Operator maszyn i urządzeń rolniczych
Wiśniewska Urszula Kucharka