Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

PZDR w Wysokiem Mazowieckiem – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

PZDR w Wysokiem Mazowieckiem


Kalendarz wydarzeń

Czerwiec 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
  • X Ogólnopolska Wystawa Bydła Hodowlanego, XXV Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
24
  • X Ogólnopolska Wystawa Bydła Hodowlanego, XXV Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email

1wys_m

ul. Białostocka 4, 18-200 Wysokie Mazowieckie
tel./fax 86 275 20 70
e-mail: mazodr@zetobi.com.pl

 

Kierownik PZDR – Paweł Śliwowski

Chcesz skontaktować się z doradcą kliknij tutaj

 

Dyżury pracowników PZDR w gminach

 

Lp.
Gmina
Adres
Osoba odpowiedzialna
Dzień pełnienia dyżuru
oraz telefon

1.

Sokoły

Urząd Gminy
ul. Rynek Mickiewicza 10
18-218 Sokoły

Maria Kamińska
Karolina Gołaszewska

wtorek, czwartek
9.00 – 14.00
86 476 30 10

2.

Kobylin Borzymy

Urząd Gminy
ul. Głowna 11
18-204 Kobylin Borzymy

Henryk Sikorski

piątek
9.00 – 14.00
502 086 407

3.

Klukowo

Urząd Gminy
ul. Mazowiecka 14
18-214 Klukowo

Wojciech Niewiarowski

wtorek

9.00 – 14.00

502 477 926

4.

Ciechanowiec

Urząd Gminy
ul. Mickiewicza 1
18-230 Ciechanowiec

Wojciech Niewiarowski

czwartek
10.00 – 14.00
502 477 926

5.

Czyżew

Urząd Gminy
ul. Mazowiecka 34
18-220 Czyżew

Grażyna Gnatowska

wtorek
9.00 – 14.00
506 663 246

6.

Kulesze Kościelne

Urząd Gminy
ul. Główna 6
18-208 Kulesze Kościelne

Marek Gozdur

wtorek
9.00 -14.00
502 477 923

7.

Nowe Piekuty

Bank SBR Oddział w Nowych
Piekutach
ul. Główna 6
18-212 Nowe Piekuty

Michał Święcki
czwartek
9.00 -14.00
506 662 130

8.

Szepietowo

PODR Szepietowo Szepietowo Wawrzyńce 64 18-210 Szepietowo

Kazimierz Szmurło
środa
9.00-14.00
502 477 927

9.

Wysokie Mazowieckie

PZDR Wysokie Mazowieckie

ul. Białostocka 4

18-200 Wysokie Mazowieckie

Iwona Łapińska

 

Piotr Łapiński

 

Kazimierz Szmurło

 

Katarzyna Kruszewska

 

Michał Święcki

 

Magdalena Milewska

poniedziałek
7.30-15-30
502 477 929
wtorek 7.30-15.30
604 578 597
wtorek, czwartek
7.30-15.30
502 477 927
wtorek 7.30-15.30
605 520 233
piątek
7.30-15.30
506 662 130
piątek
7.30-15-30
694 453 885