Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

PZDR w Mońkach – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

PZDR w Mońkach


Kalendarz wydarzeń

Listopad 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email

1monki

ul. Tysiąclecia 23/B
19-100 Mońki
tel./fax 85 716 23 01
e-mail: monki@odr-szepietowo.pl , monodr@zetobi.com.pl

p.o. Kierownika PZDR – Rafał Supiński

 

 

Dyżury pracowników PZDR w gminach
Lp.
Gmina
Adres
Osoba odpowiedzialna
Dzień pełnienia dyżuru
oraz telefon
1.
Goniądz Urząd Miejski
ul. Pl. 11-go Listopada 38
19-110 Goniądz
Marzena Kozłowska I i II poniedziałek miesiąca
9.00 – 14.00
85 738 00 43; 509 972 422
2.
Jasionówka Urząd Gminy
Rynek 19
19-122 Jasionówka
Marek Marciszewski I i II wtorek miesiąca
9.00 – 14.00
85 727 80 30; 502 477 970
3.
Jaświły Urząd Gminy
Jaświły 7
19-124 Jaświły
Robert Sobolewski I i II piątek miesiąca
9.00 – 14.00
85 716 80 01; 502 477 967
4.
Knyszyn Urząd Miejski
ul. Rynek 39
19-120 Knyszyn
Adam Bruszewski I i II środa miesiąca
9.00 – 14.00
85 727 99 71; 502 477 969
5.
Krypno Gminna Biblioteka Publiczna
Krypno Kościelne 3
19-111 Krypno
Luiza Giełczyńska-Wierzba I i II czwartek miesiąca
9*.00 – 14.00
85 716 90 08; 510 924 858
6.
Mońki PZDR Mońki
ul. Tysiąclecia 23B
19-100 Mońki
Wszyscy doradcy poniedziałek-piątek
7.30 – 15.30
85 716 23 01
7.
Trzcianne Urząd Gminy
ul. Wojska Polskiego 10
19-104 Trzcianne
Agata Sikorska

I i II środa miesiąca
9.00 – 14.00
85 738 50 56; 506 663 811