Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

PZDR w Łomży – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

PZDR w Łomży


Kalendarz wydarzeń

Wrzesień 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
  • Podlaski Dzień Kukurydzy Wojewódzki Konkurs Orki
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email
1lomza 

ul. Nowa 2, 18-400 Łomża (III piętro)
tel./fax 86 218 37 22
e-mail: lomza@odr-szepietowo.pl , lomodr@zetobi.com.pl

Kierownik PZDR – mgr inż. Michał Zdrodowski

Chcesz skontaktować się z doradcą kliknij tutaj

 

 

 

Dyżury pracowników PZDR w gminach

 

Lp.
Gmina
Adres
Osoba odpowiedzialna
Dzień pełnienia dyżuru oraz telefon

1.

Łomża

Siedziba PZDR
ul. Nowa 2
18-400 Łomża

Marian Zysk

poniedziałek
8.00 – 15.00
86 219 37 22
506 663 880

2.

Miastkowo

GOK
ul. Łomżyńska 25/1
18-413 Miastkowo

Alina Śledziewska

czwartek
9.00 – 14.00
86 217 44 99
797 580 880

3.

Nowogród

Urząd Gminy
ul. Łomżyńska 41
18-414 Nowogród

Michał Zdrodowski

piątek
9.00 -14.00
86 217 55 28
509 940 093
4.
Piątnica
Urząd Gminy
ul. Stawiskowska 53
18-421 Piątnica
Bogusław Święszkowski
piątek
9.00 -14.00
86 215 20 70
506 662 093
668 140 666
5.
Przytuły
Urząd Gminy
ul. Supska 10
18-423 Przytuły
Anna Barcicka
środa
9.00 -14.00
86 217 70 13
606 929 245
6.
Śniadowo
GOK
ul. Ostrołęcka 13
18-411 Śniadowo
Henryk Śledziewski
czwartek
9.00 – 13.00
86 217 61 46
503 716 565
 7. Wizna Urząd Gminy
Pl. Raginisa 25
18-430 Wizna
Elżbieta Grunwald poniedziałek
9.00 -14.0086 219 60 18
510 924 859
8.
Zbójna
Urząd Gminy
ul. Łomżyńska 64
18-416 Zbójna
Dariusz Karwowski
wtorek
9.00 – 14.00
86 214 00 29
505 795 929
9.
Jedwabne
Urząd Gminy
ul. Żwirki i Wigury 3
18-420 Jedwabne
Tomasz Bagiński
środa
9.30 – 14.00
86 217 20 40
503 859 594