Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

PZDR w Kolnie – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

PZDR w Kolnie


Kalendarz wydarzeń

Czerwiec 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
  • X Ogólnopolska Wystawa Bydła Hodowlanego, XXV Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
24
  • X Ogólnopolska Wystawa Bydła Hodowlanego, XXV Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email

1kolnoul. Senatorska 22, 18-500 Kolno
tel./fax 86 278 27 78
e-mail: kolno@odr-szepietowo.plkolodr@zetobi.com.pl

p.o. Kierownik PZDR – Jerzy Lewandowski

 

Chcesz skontaktować się z doradcą kliknij tutaj

Dyżury pracowników PZDR w gminach

 

Lp.

Gmina

Adres

Osoba odpowiedzialna

Dzień pełnienia dyżuru
oraz telefon

1.

Grabowo

Urząd Gminy
ul. Sikorskiego 1
18-507 Grabowo
Jan Budny
poniedziałek
7.30 – 15.30
86 279 00 21
887 395 586

2.

Kolno

Urząd Gminy
ul. Wojska Polskiego 20
18-500 Kolno
Mariola Piwowarska
środa
9.00 – 14.00

86 278 91 27

502 477 915

3.

Mały Płock

Gminny Ośrodek Kultury w Małym Płocku
ul. Ks.Ciborowskiego 38
18-516 Mały Płock
Mirosława Ramatowska
poniedziałek
9.00 – 14.00
86 279 13 75
791 971 559

4.

Stawiski
Urząd Miejski
Plac Wolności 13/15
18-520 Stawiski
Barbara Dobrzycka
wtorek
9.00 – 14.00

502 477 914

5.

Turośl
Urząd Gminy
ul. Jana Pawła II 49
18-525 Turośl
Łukasz Okurowski
czwartek
9.00-14.00
86 278 67 65
502 477 916