Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

PZDR w Hajnówce – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

PZDR w Hajnówce


Kalendarz wydarzeń

Listopad 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email

1hajn

ul. Piłsudskiego 12
17-200 Hajnówka
tel./fax 85 682 20 10
e-mail: hajnowka@odr-szepietowo.pl , hajodr@zetobi.com.pl

p.o. kierownik PZDR – Anna Kozłowska

Chcesz skontaktować się z doradcą kliknij tutaj

 

Dyżury pracowników PZDR w gminach

 

Lp.
Gmina
Adres
Osoba odpowiedzialna
Dzień pełnienia dyżuru
oraz telefon
1.
Białowieża

Sziedziba PZDR
ul. Piłsudskiego 12
17-200 Hajnówka

Agnieszka Kościuczuk

II i IV środa miesiąca
9.00 – 14.00
85 682 20 10
516 050 660

2.
Czeremcha
Urząd Gminy Czeremcha
ul. Duboisa 14
17-240 Czeremcha

Krystyna Fiłonowicz

I i III piątek miesiąca
9.00 – 14.00
85 685 04 00

3.

Czyże

Urząd Gminy Czyże
Czyże 98
17-207 Czyże

Nina Sacharczuk

II i IV poniedziałek miesiąca
9.00 – 14.00
85 681 35 17
502 477 934

4.

Dubicze Cerkiewne

Urząd Gminy Dubicze Cerkiewne
ul. Główna 65
17-204 Dubicze Cerkiewne

Agnieszka Kościuczuk

II i IV piątek miesiąca
9.00 – 14.00
85 682 79 81
516 050 660

5.

Hajnówka

Sziedziba PZDR
ul. Piłsudskiego 12
17-200 Hajnówka

Heronim Poniatowski

Ryszard Woś

Wiera Gawryluk

I i III środa miesiąca
9.00 – 14.00
85 682 20 10
502 477 964
I i III wtorek miesiąca
9.00-14.00
85 682 20 10
502 477 933
I i III poniedziałek miesiąca
9.00-14.00
85 682 20 10
502 477 966

6.

Kleszczele

Urząd Miejski – Agronomówka
ul. 1 Maja 10
17-250 Kleszczele

Jarosław Gerasimiuk

I i III poniedziałek miesiąca
9.00 – 14.00
85 681 80 04 w. 24
85 681 81 58 w. 24

7.

Narew

Urząd Gminy Narew
ul. Mickiewicza 10
17-210 Narew

Julita Gryc

II i IV wtorek miesiąca
9.00 – 14.00
85 681 68 16,
506 664 421
8. Narewka
Urząd Gminy Narewka
ul. Białowieska 1
17-220 Narewka

Ryszard Woś

II i IV czwartek miesiąca
9.00 – 14.00
85 682 98 80
502 477 965