Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

PZDR w Grajewie – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

PZDR w Grajewie


Kalendarz wydarzeń

Czerwiec 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
  • X Ogólnopolska Wystawa Bydła Hodowlanego, XXV Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
24
  • X Ogólnopolska Wystawa Bydła Hodowlanego, XXV Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email

1graj

ul. Elewatorska 10, 19-200 Grajewo
tel./fax 86 272 39 61
e-mail: grajewo@odr-szepietowo.pl , grajodr@zetobi.com.pl

Kierownik PZDR – mgr inż. Jan Lebiedziński

Chcesz skontaktować się z doradcą kliknij tutaj

Dyżury pracowników PZDR w gminach

 

Lp.
Gmina
Adres
Osoba odpowiedzialna
Dzień pełnienia dyżuru oraz telefon

1.

Grajewo

Biuro PZDR
ul. Elewatorska 10
19-200 Grajewo

Arkadiusz Kilewski

poniedziałek
9.00 – 14.00
86 272 39 61
506 661 978

2.

Radziłów

Urząd Gminy
Pl. 500-lecia 14
19-213 Radziłów

Jan Ciecierski

poniedziałek
9.00 – 14.00
86 273 71 10
600 839 195

3.

Rajgród

Urząd Miasta
ul.Warszawska 32
19-206 Rajgród

Zdzisław Dąbrowski

poniedziałek
8.00 – 14.00
86 272 16 39
728 814 599

4.

Szczuczyn

Urząd Miejski

Pl. 1000-lecia 23
19-230 Szczuczyn

Anna Sztachelska

wtorek
9.00 – 14.00
86 273 50 80

506 664 188

5. Wąsosz
Urząd Gminy Pl. Rzędziana 8
19-222 Wąsosz

Leszek Nieszała

poniedziałek
9.00 – 14.00
86 273 10 01
510 924 867