Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

PZDR w Augustowie – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

PZDR w Augustowie


Kalendarz wydarzeń

Czerwiec 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
  • X Ogólnopolska Wystawa Bydła Hodowlanego, XXV Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
24
  • X Ogólnopolska Wystawa Bydła Hodowlanego, XXV Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych i Dni z Doradztwem Rolniczym
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email
1august

ul. Obrońców Westerplatte 8, 16-300 Augustów
tel./fax 87 643 38 60
e-mail: augustow@odr-szepietowo.pl , augodr@zetobi.com.pl

Kierownik PZDR – mgr inż. Marek Gąsiewski

Chcesz skontaktować się z doradcą kliknij tutaj

 

Dyżury pracowników PZDR w gminach

 

Lp.
Gmina
Adres
Osoba odpowiedzialna
Dzień pełnienia dyżuru
oraz telefon
1.
Augustów
Urząd Gminy
ul. Wojska Polskiego 51
16-300 Augustów
Tadeusz Kulik
wtorek
9.00 – 14.00
87 643 30 56
502 477 942
2.
Bargłów Kościelny
Urząd Gminy
ul. Augustowska 47
16-320 Bargłów Kościelny
Monika Jakubowska
Grażyna Janicka
wtorek
9.00 – 14.00
87 642 40 11
502 477 943
502 356 179
3.
Lipsk
Urząd Gminy
ul. Żłobikowskiego 4/2
16-315 Lipsk
Mariusz Kiewlak
czwartek
9.00 – 14.00
87 642 27 00
502 477 941
4.
Nowinka
Urząd Gminy
Nowinka 33
16-320 Nowinka
czwartek
9.00 – 14.00
87 641 95 20
504 981 152
5.
Płaska
Urząd Gminy
Płaska 53
16-320 Płaska
Monika Brzostowska
piątek
9.00 – 14.00
87 643 90 80
506 662 150
6.
Sztabin
Urząd Gminy
ul. Augustowska 53
16-310 Sztabin
Jarosław Karp
Bożena Karp
środa
9.00 – 14.00
87 643 97 50
502 477 936
502 477 940