Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Wiosenne Targi Ogrodnicze i Targi Pszczelarskie – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Wiosenne Targi Ogrodnicze i Targi Pszczelarskie


Kalendarz wydarzeń

Wrzesień 2018

pon wt śr czw pt sob nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
  • Podlaski Dzień Kukurydzy Wojewódzki Konkurs Orki
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Print Friendly, PDF & Email

Do pobrania dla wystawców

Karta zgłoszenia

Regulamin

Zamówienie wyżywienia

 

Biuro Targów: (poniedziałek – piątek w godz. 7.30 – 15.30)

Magdalena Krajewska

tel. 86 275 89 44, kom. 508 216 170, fax 86 275 89 51

e-mail:targi@odr-szepietowo.pl

Noclegi i wyżywienie – Recepcja Ośrodka Szkoleniowego (czynna całą dobę)

tel. 86 275 89 30, fax 86 275 89 51

 

 

Program Wiosennych Targów Ogrodniczych

i Targów Pszczelarskich

Sobota 21 kwietnia 2018 r.

9.00 Konferencja: Nowoczesny chów królików – prof. dr hab. Paweł Bielański, Instytut Zootechniki – PIB w Krakowie (budynek główny, sala nr 4)
10.00 Otwarcie targów – Adam Niebrzydowski, Dyrektor PODR Szepietowo
10.30 Otwarcie stacji meteorologicznej – prof. dr hab. Stanisław Krasowicz, IUNG – PIB w Puławach
13.00   Praktyczny pokaz oceny królików – Tadeusz Kwiatkowski, Grzegorz Otulakowski – Krajowe Centrum Hodowli Zwierząt w Warszawie (tereny wystawowe, ring główny)

Niedziela 22 kwietnia 2018 r.

10.00 Wykład: Przydatność ula korpusowego we współczesnej gospodarce pasiecznej – dr hab. Krzysztof Olszewski, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie (ośrodek szkoleniowy)
11.00 Wykład: Zakładanie ogrodu terapeutycznego – Izabela Targ, PODR Szepietowo (budynek główny, sala nr 4)
12.30 Rozstrzygnięcie konkursów (tereny wystawowe)

Hit Targów, Najatrakcyjniejsze stoisko, Najbogatsza oferta i Najlepszy produkt pszczelarski

 

W PROGRAMIE RÓWNIEŻ

–        Wystawa królików

–        Doradztwo rolnicze

–        Odpłatne wypełnianie wniosków

–        Produkty regionalne i ekologiczne

–        Bogata oferta targowa

–        Konkurs: „Dziecko bezpieczne na wsi” (namiot PODR);

–        Konkurs: „Zgadnij co to za roślina?” (sobota, namiot PODR)

8.00 – 16.00 Zwiedzanie stoisk wystawienniczych