Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

III Międzynarodowy Festiwal Piosenki Poetyckiej im. Bułata Okudżawy – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

III Międzynarodowy Festiwal Piosenki Poetyckiej im. Bułata Okudżawy


Print Friendly, PDF & Email

Stowarzyszenie Społeczno-Kulturalne „Granie Bez Granic”, Województwo Podlaskie, Urząd Miasta Hajnówka, Starostwo Powiatowe w Hajnówce oraz Hajnowski Dom Kultury zapraszają miłośników ballad znamienitego rosyjskiego barda i poety – Bułata Okudżawy na III Międzynarodowy Festiwal Piosenki Poetyckiej im. Bułata Okudżawy w Hajnówce „Wiara, Nadzieja, Miłość”.

Festiwal odbywa się pod patronatem: Olgi Okudżawy, Marszałka Województwa Podlaskiego, Zarządu Głównego Związku Literatów Polskich, Prezydenta Miasta Białystok, Prezydenta Miasta Lublin.

Przesłuchania konkursowe odbędą się 15 lipca 2016r., godz. 10.00 w sali kolumnowej Hajnowskiego Domu Kultury.

Jury III Międzynarodowego Festiwalu Piosenki Poetyckiej im. Bułata Okudżawy w Hajnówce “Wiara, Nadzieja , Miłość “:

Joanna Rawik – piosenkarka, Maja Piwońska – piosenkarka “Trzeci Oddech Kaczuchy”,

Andrzej Janeczko – piosenkarz, poeta, kompozytor, twórca zespołu „Trzeci Oddech Kaczuchy”,

Jan Kondrak – piosenkarz, poeta, kompozytor “Lubelska Federacja Bardów”,

Anatol Borowik – dyrektor Festiwalu, bard.

Koncert Galowy

17 lipca 2016r. (niedziela), godz. 18.00

Amfiteatr Miejski w Hajnówce

Przystanki festiwalowe:

16.07.2016r., godz. 18.00 – Amfiteatr Opery i Filharmonii w Białymstoku,

18.07.2016r., godz. 18.00 – Kino Sokół w Sokółce

19.07.2016r., godz. 18.00 – GOK w Szepietowie

20.07.2016r., godz. 18.00 – Lublin – Zamek Lubelski

Na wszystkie koncerty – WSTĘP WOLNY.

Biuro Organizacyjne Festiwalu – HDK: tel. 85 682 48 08, 511 142 511.

Festiwal B.Okudżawy

Sponsorzy: Fani Bułata Okudżawy, Jolanta Zaleska, Jerzy Zalega, Wypożyczalnia samochodów east rent.

Partnerzy: Województwo Podlaskie, Miasto Białystok, Miasto Lublin, Burmistrz Sokółki, Burmistrz Szepietowa, Opera i Filharmonia Podlaska w Białymstoku.

Patronat medialny: Polskie Radio Białystok, TVP 3 Białystok, TVP 3 Lublin, Radio Lublin, naszemiasto.pl, Wrota Podlasia, Gazeta Wyborcza, Radio Jard, Kurier Lubelski, TV Podlasie, TVK Hajnówka, Radio Racja, Przegląd Prawosławny, Niwa, Centrum Kulturalne Białorusi, Radio Akadera.