Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

Notowania targowiskowe – 2018 r. – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Notowania targowiskowe – 2018 r.


Print Friendly, PDF & Email

Ceny na targowiskach województwa podlaskiego
Ceny notowane przez pracowników Powiatowych Zespołów Doradztwa Rolniczego PODR w Szepietowie.
Wykorzystanie danych możliwe z podaniem źródła.

 

Ceny_targowiskowe w dniach 07-11.01.2019 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 31.12.2018-04.01.2019 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 24-28.12.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 17-21.12.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 10-14.12.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 03-07.12.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 26-30.11.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 19-23.11.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 12-16.11.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 05-09.11.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 29.10 -02.11.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 22-26.10.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 15-19.10.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 08-12.10.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 01-05.10.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 24-28.09.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 17-21.09.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 10-14.09.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 03-07.09.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 27-31.08.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 20-24.08.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 13-17.08.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 06-10.08.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 30.07-03.08.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 23-27.07.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 16-20.07.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 09-13.07.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 02-06.07.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 25-29.06.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 18-22.06.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 11-15.06.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 04-08.06.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 28.05-01.06.2018 r.

Ceny_targowiskowe w dniach 21-25.05.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 14-18.05.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 07-11.05.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 30.04-04.05.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 23-27.04.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 16-20.04.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 09-13.04.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 02-06.04.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 26-30.03.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 19-23.03.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 12-16.03.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 05-09.03.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 26.02-02.03.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 19-23.02.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 12-16.02.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 05-09.02.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 29.01-02.02.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 22-26.01.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 15-19.01.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 08-12.01.2018 r.

Ceny targowiskowe w dniach 01-05.01.2018 r.