Polityka prywatności

Print Friendly, PDF & Email

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie, Szepietowo-Wawrzyńce 64, 18-210 Szepietowo (zwany dalej: PODR w Szepietowie).

2) Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PODR w Szepietowie możliwy jest pod numerem tel. 86 275 8905 lub adresem e-mail: edeptula@odr-szepietowo.pl.

3) Jakie dane są gromadzone?

Korzystający z naszych serwisów pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez PODR w Szepietowie wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją i wyświetlaniem strony. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji. Informacje podane w formularzu są wykorzystywane przez PODR w Szepietowie do niezbędnych kontaktów z użytkownikami strony oraz dane zawarte w wysyłanej do nas wiadomości e-mail. Na naszej stronie używamy technologii takich jak: pliki cookie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu ułatwienia korzystania ze strony. Dane będą przetwarzane do czasu posiadania udzielonej zgody.

4) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny do wyświetlenia informacji na stronie, zapamiętania ustawień, zestawieniu statystyk.

5) Mają Państwo prawo żądania od administratora dostępu do treści swoich danych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzasadnione jest, że Państwa dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

6) W jaki sposób chronione są informacje? Formularz wypełniany przez użytkownika realizowany jest za pomocą szyfrowanego protokołu transmisji danych.

7) Państwa dane osobowe, co do zasady nie są przekazywane poza obszar EOG. PODR w Szepietowie nie będzie przekazywał Państwa danych osobowych podmiotom trzecim, chyba że będzie tego wymagało wykonanie umowy z PODR w Szepietowie. Dane zostaną przekazane w celu i w zakresie koniecznym do prawidłowego i należytego wykonania zawartej przez Państwa z PODR w Szepietowie umowy, oraz zostaną Państwo o tym fakcie powiadomieni. PODR w Szepietowie może przekazać Państwa dane związane z wyświetlaniem strony do usługi Google Analytics.

8) Wyrażenie zgody jest dobrowolne i w każdej chwili można ją wycofać.

60 Wystawa – Sprzedaż Ogierów Zimnokrwistych Szepietowo 2016 – Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

60 Wystawa – Sprzedaż Ogierów Zimnokrwistych Szepietowo 2016


Print Friendly, PDF & Email

W dniach 3-4 października 2016 roku na terenie Podlaskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Szepietowie odbędzie się 60 Wystawa – Sprzedaż ogierów  zimnokrwistych – rasy Polski Koń Zimnokrwisty i Polski Koń Zimnokrwisty w typie sokólskim oraz Arden Polski. Na Aukcji będą prezentowane młode 2,5 letnie konie, które zostaną ocenione przez Komisję Oceny celem kwalifikacji i wpisu do ksiąg koni zarodowych.

PROGRAM IMPREZY

3 października 2016 r.

godz. 1300         Zwózka ogierów

godz. 1600         Komisyjny pomiar ogierów

4 października 2016 r.

godz. 900            Komisyjna ocena ogierów

godz. 1400       Ogłoszenie wyników oceny, nagradzanie oraz prezentacja wyróżnionych ogierów

godz. 1500         Dopełnienie formalności kupna-sprzedaży

IMG 5420

Przyjezdni mają możliwość skorzystania z noclegów i wyżywienia w hotelu w PODR w Szepietowie:

Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie

Szepietowo-Wawrzyńce 64

18-210 Szepietowo

tel: 86 275 89 39; 86 275 89 45

Regulamin Wystawy oraz Katalog prezentowanych ogierów :

Katalog I

Katalog II

2 1 popr

Wojewódzki Związek Hodowców Koni w Białymstoku serdecznie zaprasza wszystkich hodowców, miłośników koni oraz zainteresowane osoby.