SIRLOGO

Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie ma zaszczyt zaprosić

do udziału w konferencji

„Szlak kulinarny jako markowy produkt turystyczny”,

która odbędzie się w dniu 27 października 2017 r.

w Folwarku Nadawki w Wasilkowie przy ul. Nadawki 23.

Początek o godz. 10:00.

 

Konferencja ta jest elementem operacji „Partnerstwo szansą na rozwój lokalnego produktu tradycyjnego”, a jej celem jest promowanie idei szlaków kulinarnych.

Ramowy program konferencji:

10:00 Rejestracja uczestników

10.15 Powitanie gości i wprowadzenie

11.00 Korzyści płynące z przynależności do Szlaku Kulinarnego - Hubert Gonera – Landbrand

11:45 Szlak Kulinarny jako narzędzie promocyjne i marketingowe - Hubert Gonera - Landbrand

12.30 Przerwa kawowa + zimny bufet

13.00 Szlak jako markowy produkt turystyczny województwa - Hubert Gonera - Lanbrand

13.45 Działanie „Współpraca” PROW 2014-20 - Katarzyna Koc – Karwowska – broker innowacji, PODR w Szepietowie

14.15 Dyskusja

Uprzejmie prosimy o przekazanie kart zgłoszenia uczestnictwa do 24 października 2017 r. na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. . Więcej informacji: 86 275 89 27.

Kartę zgłoszeniową można pobrać tutaj.

 

 

Dzisiaj jest 21.11.2017 godz.
Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Szepietowie